Στη σημερινή μου συνάντηση με την Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ζήτησα "Θέσεις Φόρτισης Παντού", για ηλεκτρικά οχήματα, ενώ συζητήσαμε και για τα "Πράσινα ταξί" και όλα όσα μπορούν να φέρουν νέα δυναμική στην Ημαθία με την αξιοποίηση βιώσιμων μεταφορών!

2:49 μ.μ. Τάσος Μπαρτζώκας 0 Comments

Το πρόγραμμα “Φορτίζω Παντού” βρίσκεται σε εξέλιξη, και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε για όλη την Ημαθία, στις 3 πόλεις μας, στους αρχαιολογικούς χώρους, τους τουριστικούς προορισμούς, στα χιονοδρομικά μας κέντρα και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, για να δημιουργηθούν θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, για κάθε συμπολίτη μας και επισκέπτη!


Έτσι, θα ανοίξουμε επιπλέον τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών και θα κάνουμε το Νομό μας περισσότερο ελκυστικό προορισμό σε όσους επιλέγουν ηλεκτρικά οχήματα, ώστε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην τουριστική και γενικότερη οικονομική ανάπτυξη.


Συζητήσαμε και το τρέχον πρόγραμμα για “Πράσινα Ταξί”, το οποίο επιδοτεί την αγορά νέων, αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, του οποίου μπορούν να κάνουν χρήση οι επαγγελματίες του κλάδου των ταξί.
Επίσης, αναλύσαμε θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των ΚΤΕΛ, αλλά και την νομοθεσία για τους κλειστούς και υπαίθριους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.


Θα συνεχίσω να αναζητώ και να προωθώ τρόπους, ώστε η Ημαθία να εφαρμόσει τις πλέον σύγχρονες, “πράσινες” πολιτικές που θα την καταστήσουν ενεργό μέρος του αναπτυξιακού σχεδίου της χώρας μας


Όλες οι αντιδράσε

0 comments :