Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια

12:59 π.μ. Τάσος Μπαρτζώκας 0 Comments


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κόλλια, είχε στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του Επιμελητηρίου, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο κ. Μπαρτζώκας συνεχάρη τον κ. Κόλλια για την πρόσφατη επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην, ούτως ή άλλως, μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του.

Όπως ήταν λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πολύ υψηλή φορολογία και τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών. Κοινή διαπίστωση ότι η κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, είναι αφόρητη, για όλους τους κλάδους και πως μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν, για τις επιχειρήσεις, τον πρωτογενή τομέα, αλλά και τις θέσεις εργασίας και την ανεργία. Συμφώνησαν δε, ότι είναι αναγκαία η γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών και η αποσύνδεση των εισφορών από το εισόδημα.

Οι δυο τους, άνθρωποι της ίδιας γενιάς, ανανέωσαν το ραντεβού τους για μελλοντική συνεργασία, ενώ ο Τάσος Μπαρτζώκας κάλεσε τον Κωνσταντίνο Κόλλια στην Ημαθία για να γνωρίσει από κοντά τον τόπο και το παραγωγικό δυναμικό του.

0 σχόλια :