Λίγα λόγια για μένα

12:49 μ.μ. Τάσος Μπαρτζώκας 0 Comments

Γεννήθηκα στη Μελίκη του Νομού Ημαθίας το 1979, όπου και μεγάλωσα.

Αποφοίτησα το 1997 από το Λύκειο Μελίκης και τελείωσα τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2003. Σήμερα φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο αντικείμενο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών Νεολαίας.

Είμαι μάχιμος Δικηγόρος από το 2006 και διατηρώ το Δικηγορικό μου Γραφείο στη Βέροια.

Διετέλεσα Σύμβουλος-Υπεύθυνος για το Νομό Ημαθίας- των Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 2008-2009.

Διετέλεσα αν. Μέλος του ΔΣ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων την περίοδο 2007-2008.

Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής. Την περίοδο 2001-2002 ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής του ΔΠΘ και μέλος της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

Μετά την αποφοίτηση μου από το Πανεπιστήμιο, διετέλεσα από το 2004 ως το 2010 Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Δικηγόρων και Ασκουμένων Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη Ένωση Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, με έντονη συνδικαλιστική και επιστημονική δράση.

Είμαι ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας. Το 2010 συμμετείχα στο 8ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Άμφισσα, όπου και εκλέχτηκα στην Κεντρική Επιτροπή της Οργάνωσης.

Είμαι Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ Ημαθίας και Υπεύθυνος για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ημαθίας.

Είμαι μέλος του Λαογραφικού Συλλόγου Μελίκης Ημαθίας και Περιχώρων.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Βλάχων Βεροίας Ημαθίας

Είμαι μέλος του Συλλόγου Βλάχων Επιστημόνων