Το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα χαριστική βολή για τα ελληνικά νοικοκυριά

12:39 π.μ. Τάσος Μπαρτζώκας 0 CommentsΗ Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταδικάζει το σύνολο των πολιτών στην απόλυτη φτωχοποίηση. Χωρίς να έχει οποιοδήποτε άλλο σχέδιο, συνθηκολόγησε με το χειρότερο τρόπο, μειώνοντας τις συντάξεις κατά 18% και το αφορολόγητο όριο κάτω από τα 5.900 Ευρώ. Κι αυτό, χωρίς να έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη Χώρα. Όσο για τα δήθεν αντίμετρα, είναι μία ακόμη προσπάθεια παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

Για να ενεργοποιηθούν αυτά, θα πρέπει να πετύχουμε επαχθή και απλησίαστα πλεονάσματα. Θα πρέπει να εξηγήσουν, όμως, στους πολίτες, ότι αυτό σημαίνει βαθιά και σκληρή λιτότητα για χρόνια, με αβέβαια αποτελέσματα. Εξαθλίωση των συνταξιούχων και μισθωτών, στραγγαλισμός των ελευθέρων επαγγελματιών με τη βίαιη υπερφορολόγηση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας Κυβέρνησης αδύναμης να δώσει προοπτική και επιζήμιας για το μέλλον της Χώρας και των πολιτών της. 

Όσο θα συνεχίζουν προς αυτή την κατεύθυνση, οι νέοι μας θα μεταναστεύουν αναζητώντας τη χαμένη τους ελπίδα, η ανεργία θα χτυπάει ακόμη περισσότερο κάθε οικογένεια και η αγορά θα βυθίζεται ακόμη πιο χαμηλά, με τα λουκέτα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τάσος Μπαρτζώκας
Δικηγόρος – Πολιτευτής ΝΔ

0 σχόλια :